Individuell og alternativ kostveiledning

Jeg tilbyr individuell og alternativ kostveiledning. Individuell, fordi vi alle er forskjellige og fordi endring av gamle vaner krever forskjellig utgangspunkt. Alternativ, fordi metodene og rådene jeg tilbyr ikke er de samme som statlige kostholdsråd. Min veiledning formidler viktigheten av å spise den maten som kroppen vår er skapt til å fordøye og nyttiggjøre seg av. Overvekt og sykdom er ubalanser i kroppen og riktig kosthold holder oss friske, slanke, energiske og glade. Med andre ord er vi skapt til å være friske.

Jeg har selv erfart at endring av kosthold har hjulpet meg med å bli kvitt depresjon, leddsmerter, hodepine, overvekt, ryggplager og akne ved endring av kosthold. En veiledningstime består av samtale og kartlegging av din nåværende situasjon, der vi sammen utarbeider en plan som passer best for deg.

Bestill time her

Disclaimer: Jeg har ingen medisinsk utdannelse og klienten har selv ansvaret for sin egen helse. Syke bør derfor rådføre seg med sin fastlege ved eventuelle spørsmål om kostveiledningen.